Tømrerarbejde

Hos HB Byggeri har vi mange års erfaring. En erfaring, der i samarbejde med vores faglige viden, har gjort is fuldt ud i stand til effektivt at udføre alle former for traditionelt tømrerarbejde.

TØMRER- OG SNEDKERARBEJDE

Vi udfører alt inden for tømrer- og snedkerarbejde i Ålbæk, Frederikshavn og Skagen

Vores kompetencer dækker derfor alt fra at reparere en knirkende dør til at bygge et hus op fra bunden. Vi har gennem tiden udført utallige opgaver for private, erhverv og det offentlige. Vores erfaringsgrundlag er derfor en rigtig solid bund, som bliver udnyttet dagligt i vores arbejde i tømrerfaget. Desuden har vi ressourcerne og kompetencerne til at udføre selv omfattende hovedentrepriser.

Vores tømrerarbejde omfatter:

Dine ønsker er målet med vores tømrerarbejde

Som kunde er det DIG, der er i højsædet, og vi har gennem hele forløbet dit mål for øje. Vores arbejde er med andre ord først fuldført, når du er tilfreds!

Før arbejdet påbegyndes lytter vi opmærksomt til dine ønsker, behov og krav og med vores faglige perspektiv, hjælper vi dig med at føre dem ud i livet.

Vi går ind for et solidt, veludført og æstetisk flot stykke håndværk, hvor der er tænkt over selv de mindste detaljer.

Vil du vide mere?

Med base i Ålbæk mellem Frederikshavn og Skagen hjælper vi med glæde både private kunder samt erhverv i hele Nordjylland.

Vil du vide mere om vores ydelser eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os.

Vi udfører alt indenfor tømrer- og snedkerarbejde for både nybyggeri, bygningsrenovering, hovedentreprise, isolering, vinduer m.m.

Giv os et kald på +45 21 79 17 05 eller send en mail til info@hbbyggeri.dk.