Tilbygning 

HB Byggeri kan varetage en bred vifte af forskellige arbejdsopgaver indenfor tilbygning i Frederikshavn og omegn.

Det er vores primære fokus, at vi giver dig et solidt og veludført håndværk. Hvor kvalitetsmaterialerne er de bedst mulige materialer og at du bliver efterladt tilfreds og med et godt håndværk.

FÅ HJÆLP MED TILBYGNING

Professionel rådgivning om tilbygning

Når en tilbygning skal laves, er det i rigtig mange tilfælde en rigtig god idé at rådføre sig med en dygtig og erfaren tømrer. På baggrund af vores mange års erfaring i tømrerfaget er vi stand til at yde kyndig og professionel rådgivning. Vi rådgiver omkring valg af løsning, så man er stensikker på at ende ud med det bedst mulige resultat.

HB Byggeri har i tidens løb varetaget en bred vifte af arbejdsopgaver indenfor tilbygninger både for privatpersoner, virksomheder, foreninger og institutioner i Ålbæk, Skagen og Frederikshavn.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Garager
  • Carporte
  • Legehuse
  • Overdækninger
  • Udestuer

Professionel rådgivning i forbindelse med tagrenovering

Når man skal have sit gamle tag renoveret, kan det altid være en rigtig god idé at få taget sig en snak med en kyndig og erfaren fagmand, som kan være behjælpelig med at sikre, at man som boligejer ender ud med at lade sit valg falde på den helt rigtige løsning.

HB Byggeri ApS har i tidens løb hjulpet en lang række danskere med tagrenovering og har ydet professionel rådgivning ved både store såvel som små tagrenoveringer.

Du kan trygt sætte din lid til os. Vi har mange års erfaring i tømrerfaget og er derfor i stand til at sikre dig den bedst mulige løsning.

Kontakt os for yderligere information

Har du spørgsmål omkring tilbygning, er vi altid klar til at hjælpe dig og til at skræddersy en løsning, som er tilpasset netop de ønsker og behov, du har.

Kontakt os i dag på telefon +45 21 79 17 05 og lad os sammen finde den helt rigtige løsning til netop dig.