Tilbygning 

HB Byggeri kan varetage en bred vifte af forskellige arbejdsopgaver indenfor tilbygning i Frederikshavn, Skagen og Ålbæk.

Det er vores primære fokus, at vi giver dig et solidt og veludført håndværk. Hvor kvalitetsmaterialerne er de bedst mulige materialer og at du bliver efterladt tilfreds og med et godt håndværk.

FÅ HJÆLP MED TILBYGNING

Professionel rådgivning om tilbygning

Når en tilbygning skal laves, er det i rigtig mange tilfælde en rigtig god idé at rådføre sig med en dygtig og erfaren tømrer. På baggrund af vores mange års erfaring i tømrerfaget er vi stand til at yde kyndig og professionel rådgivning. Vi rådgiver omkring valg af løsning, så man er stensikker på at ende ud med det bedst mulige resultat.

HB Byggeri har i tidens løb varetaget en bred vifte af arbejdsopgaver indenfor tilbygninger både for privatpersoner, virksomheder, foreninger og institutioner i Ålbæk, Skagen og Frederikshavn.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Garager
  • Carporte
  • Legehuse
  • Overdækninger
  • Udestuer

Kontakt os for yderligere information

Har du spørgsmål omkring tilbygning, er vi altid klar til at hjælpe dig og til at skræddersy en løsning, som er tilpasset netop de ønsker og behov, du har.

Kontakt os i dag på telefon +45 21 79 17 05 og lad os sammen finde den helt rigtige løsning til netop dig.