Sommerhusrenovering

Hos HB Byggeri kan vi hjælpe dig med at realisere dine sommerhusdrømme og renovere dit gamle sommerhus i Nordjylland.

Hos HB har vi mange års erfaring med både tømrer- og snedkerarbejde og så vi kendte i Nordjylland for altid at levere sommerhuse af topkvalitet til en fornuftig pris.

NYT SOMMERHUS?

Sådan realiserer HB Byggeri dine sommerhusdrømme

Hos HB Byggeri kan du være lige så involveret, som du ønsker at være. Så kan du skabe et sommerhus ud fra dine ønsker og behov, som stadig bevarer det gamle sommerhus’ struktur.

Vi står gerne for hovedentreprisen og er bindeleddet mellem dig og de forskellige håndværkere, men vil du have mere indflydelse, kan du også selv kontakte diverse fagmænd til hver proces. Det kan aftales fra renovering til renovering, hvor meget vi og du står for.

Vi renoverer sommerhuse af høj kvalitet i store dele af Nordjylland, eksempelvis i Skagen, Frederikshavn og Ålbæk.

Hvad koster det at renovere et sommerhus?

Der er ikke en enkelt pris for at renovere et sommerhus. Prisen afhænger nemlig af mange forskellige faktorer, som varierer alt efter størrelse på sommerhuset, materialer, timer og forhold.

Vil man have den præcise pris for et sommerhus, er det en god idé at sætte sig ned med sit valgte renoveringsfirma og lave vejledende planer for projektet, så det er nemmere at spore sig ind på en pris, inden den første væg rives ned.

Tidshorisonten for at renovere et sommerhus

Igen er det svært at give en specifik tidshorisont for at renovere et sommerhus. Det er nemlig meget forskelligt, hvor lang tid det tager, og det afhænger af den individuelle aftale med hver enkelt kunde.

Skal der laves meget ved det gamle sommerhus først, er det i meget dårlig stand eller er der mangel på materialer, vil dette skubbe tidsplanen, og det er derfor vigtigt at have god tid, når man beslutter sig for at renovere sit sommerhus.

Skal du renovere dit sommerhus i Skagen, Ålbæk eller Frederikshavn, kan du kontakte os hos HB Byggeri til en snak om pris og tidshorisont.

Kontakt os i dag

Ønsker du hjælp til at få døre og vinduer i din bolig udskiftet, er du altid mere end velkommen til at kontakte os og få udarbejdet et helt uforpligtende tilbud.

Ring nu på +45 21 79 17 05 og lad os sammen finde frem til den helt rigtige løsning for netop dig.