Tømrerarbejde

Vi udfører alt inden for tømrer- og snedkerarbejde i Ålbæk, Frederikshavn og Skagen

Hos H.B Byggeri har vi mange års erfaring. En erfaring vi, i kombination med vores faglige viden, har gjort os i stand til effektivt, at udføre alle former for traditionelt tømrerarbejde.

Vores kompetencer dækker derfor alt fra at reparere en knirkende dør til at bygge et hus op fra bunden. Vi har gennem tiden udført et utal af opgaver for både private, erhverv og det offentlige og har derfor et solidt erfaringsgrundlag, som vi udnytter hver eneste dag i vores arbejde. Vi har desuden ressourcerne og kompetencerne til at udføre selv omfattende hovedentrepriser.
Vores tømrerarbejde omfatter:

  • Diverse reparationer og tømreropgaver
  • Hovedentreprise
  • Bygningsrenovering
  • Rådgivning om fugt og svampeskader
  • Nyt køkken eller bad
  • Nye vinduer og døre
  • Isolering og energirenovering
  • Tagrenovering

Dine ønsker er målet med vores tømrerarbejde

Som kunde er det DIG, der er i højsædet, og vi har gennem hele forløbet dit mål for øje. Vores arbejde er med andre ord først fuldført, når du er tilfreds! Før arbejdet påbegyndes lytter vi opmærksomt til dine ønsker, behov og krav og med vores faglige perspektiv, hjælper vi dig med at føre dem ud i livet. Vi går ind for et solidt, veludført og æstetisk flot stykke håndværk, hvor der er tænkt over selv de mindste detaljer.

Vil du vide mere?

Med base i Ålbæk mellem Frederikshavn og Skagen hjælper vi med glæde både private kunder samt erhverv i hele Nordjylland. Vil du vide mere om vores ydelser eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os. Giv os et kald på 21 79 17 05 eller send en mail til info@hbbyggeri.dk.

Vi udfører alt indenfor tømrer- og snedkerarbejde for både nybyggeri, bygningsrenovering, hovedentreprise, isolering, vinduer m.m.

Tømrer i Ålbæk, Frederikshavn og Skagen

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 21 79 17 05 eller send os en email på info@hbbyggeri.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vi lægger stor vægt på kvalitet