Tagrenovering i Frederikshavn og resten af Nordjylland

Vi tilbyder tagrenovering hos H.B Byggeri som vi har stor erfaring med i både Ålbæk, Skagen og Frederikshavn.

Trænger dit gamle tag til en kærlig hånd? Så kan vi være behjælpelig med belægning af nyt tag.

Hos H. B. Byggeri ApS tilbyder vi valg af forskellige typer tag og står meget gerne klar med rådgivning, så du som boligejer kan være stensikker på at få den bedste løsning lavet.

Du kan hos os få en hjælpende hånd med tagrenovering. Uanset om du er privatperson, virksomhed, forening eller institution i Ålbæk, Frederikshavn eller Skagen.

Professionel rådgivning i forbindelse med tagrenovering

Når man skal have sit gamle tag renoveret, kan det altid være en rigtig god idé at få taget sig en snak med en kyndig og erfaren fagmand, som kan være behjælpelig med at sikre, at man som boligejer ender ud med at lade sit valg falde på den helt rigtige løsning.

H.B Byggeri ApS har i tidens løb hjulpet en lang række danskere med tagrenovering og har ydet professionel rådgivning ved både store såvel som små tagrenoveringer.

Du kan trygt sætte din lid til os. Vi har mange års erfaring i tømrerfaget og er derfor i stand til at sikre dig den bedst mulige løsning.

Ring og få et uforpligtende tilbud på tagrenovering

Kontakt os såfremt du ønsker at modtage et gratis og uforpligtende tilbud på hjælp til tagrenovering i Frederikshavn eller resten af Nordjylland. Du er altid mere end velkommen til at ringe på 21 79 17 05. Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål og til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

Vi tilbyder også:

Tagrenovering i Frederikshavn 

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 21 79 17 05 eller send os en email på info@hbbyggeri.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vi lægger stor vægt på kvalitet