Udskiftning og montering af nye Vinduer og Døre

Skal du have nye vinduer eller døre?

H.B Byggeri har stor erfaring indenfor udskiftning af vinduer og døre og kan hjælpe dig til at få en moderne og energivenlig løsning, som kan spare dig for mange penge.

Døre og vinduer af ældre dato er ofte utætte, hvilket betyder, at der kan forekomme et stort spild af energi. Dette kan være dyrt som boligejer, og det kan derfor være en rigtig god idé at overveje muligheden for at få udskiftet de gamle døre og vinduer i din bolig med nye, moderne og energivenlige løsninger, som på sigt kan spare dig for mange penge.

En lokal håndværker

H.B Byggeri er en virksomhed, som går højt op i at sikre kvaliteten af det udførte arbejde. Vi anvender udelukkende kvalitetsmaterialer og sætter desuden en ære i at lave et godt håndværk for dig som kunde – uanset opgavens omfang.

Vi er en serviceminded virksomhed, der altid tager opgaven alvorligt, og som udfører opgaven indenfor de aftalte rammer og til aftalt tid.

H.B Byggeri er en lokal virksomhed, som kan varetage både store såvel som små opgaver både for virksomheder, privatpersoner, institutioner og foreninger i området omkring Ålbæk, Frederikshavn og Skagen.

Kontakt os i dag

Ønsker du hjælp til at få døre og vinduer i din bolig udskiftet, er du altid mere end velkommen til at kontakte os og få udarbejdet et helt uforpligtende tilbud. Ring nu på 21 79 17 05 og lad os sammen finde frem til den helt rigtige løsning for netop dig.

Læs også om:

Tømrer Ålbæk, Skagen og Frederikshavn

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 21 79 17 05 eller send os en email på info@hbbyggeri.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vi lægger stor vægt på kvalitet